توهین شدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اردوغان آکسیوس: پایان تعطیلی دولت آمریکا نزدیک است پاکستان: در برابر تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان هیچ گذشتی نخواهیم کرد زلنسکی بازهم مقامات ارشد روسیه را تحریم کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) استعفای مدیر «بی بی سی» در پی یک رسوایی بزرک مادورو: هیچ قیمومیتی را نخواهیم پذیرفت لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت واکنش سپاه پاسداران انقلاب به تصاویر منتسب به شهرهای موشکی و پهپادی حماس: رژیم صهیونیستی مانع تشکیل کمیته اداره غزه می‌شود روسیه یک منطقه در زاپروژیا را تصرف کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) نمایش لاشه پهپادهای «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل + عکس معرفی نماینده وزارت خارجه در شورای راهبردی دیپلماسی سلامت قالیباف: چالش‌های اجرای برنامه هفتم با بررسی عملکرد یکساله دولت مشخص می‌شود نیویورک‌تایمز: ایران در جنگ بعدی ۲۰۰۰ موشک را همزمان شلیک می‌کند افسر صهیونیست: بدون هیچ برنامه‌ای وارد جنگ غزه شدیم حماس: سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آفریقا تلاشی برای سفیدشویی چهره اسرائیل است عربستان همچنان عادی‌سازی روابط با اسرائیل را رد می‌کند رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری دبیرکل سابق ناتو: رویارویی مستقیم با روسیه به جنگ جهانی سوم منجر می‌شود نتانیاهو بار دیگر از جلسه دادگاه گریخت ترامپ دوباره از بایدن انتقاد کرد خبرهای مهم از رفع فیلتر تلگرام در کشور | پوردهقان: توافق با تلگرام نیاز به مصوبه مجلس ندارد رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل
سرخط خبرها

حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۵۶۹۳۵
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۱:۱۳
حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم
جنبش حماس با بیان اینکه از طریق میانجیگران شروط آمریکا برای آتش‌بس را دریافت کرده است، اعلام کرد که از هرگونه تلاش برای پایان جنگ استقبال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که از طریق واسطه‌ها ایده‌هایی از طرف آمریکایی برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه دریافت کرده است.

حماس در این بیانیه افزود که از هر گونه اقدام برای توقف تجاوز علیه فلسطینیان استقبال می‌کند.

جنبش حماس همچنین بر آمادگی خود برای بازگشت فوری به میز مذاکره برای بحث پیرامون آزادی همه اسرای صهیونیست در ازای اعلام صریح پایان جنگ علیه غزه و خروج کامل رژیم صهیونیستی از نوار غزه و تشکیل کمیته‌ای متشکل از فلسطینیان برای اداره این باریکه تاکید کرد.

حماس تاکید کرد که کمیته مذکور باید تعهد صریح و علنی رژیم اسرائیل به توافق احتمالی را تضمین کند تا تجربیات قبلی در دستیابی به توافق آتش‌بس تکرار نشود.

این جنبش افزود که در تماس مداوم با میانجیگران است تا این ایده‌ها را به یک توافق جامع که خواسته‌های فلسطینیان را برآورده کند، تبدیل کند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش با انتشار پیامی در فضای مجازی مدعی شد که رژیم صهیونیستی شرایط او برای آتش‌بس و پایان جنگ غزه را پذیرفته است.

آمریکا حامی اصلی رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی مردم غزه است و در دو سال گذشته علاوه بر حمایت‌های گسترده نظامی و سیاسی از رژیم، بار‌ها قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل برای آتش‌بس و پایان جنگ غزه را وتو کرد، با این حال دونالد ترامپ نوشت: همه می‌خواهند اسرا به خانه بازگردند. همه می‌خواهند این جنگ پایان یابد. اسرائیلی‌ها شرایط من را پذیرفته‌اند.

وی در ادامه مدعی شد: من به حماس هم نسبت به پیامد‌های نپذیرفتن (این شرایط آتش‌بس) هشدار داده‌ام. این آخرین هشدار من است، (بعد از این) هشدار دیگری نخواهم داد.

آزادی تمامی اسرای مانده در نوار غزه، متوقف شدن عملیات نظامی رژیم اسرائیل برای اشغال شهر غزه، آزادی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ فلسطینی بازداشت شده توسط صهیونیست‌ها، آغاز مذاکرات فوری پیرامون شروط پایان دادن جنگ و تاکید بر ورود شخص ترامپ برای تضمین تحقق پیشنهاد آتش‌بس از جمله شروط ترامپ برای برقراری آتش‌بس در غزه پس از حدود ۷۰۰ روز کشتار جمعی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی است.

رسانه‌های صهیونیستی، آکسیوس و رویترز مدعی شدند که رژیم اسرائیل به پیشنهاد دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا برای آتش‌بس چراغ سبز نشان داده است.

خانواده‌های اسرای صهیونیست هم اعلام کردند که پیشنهاد ترامپ منجر به آزادی همه اسرا و بازگشت آنها خواهد شد.

مقامات رژیم صهیونیستی تاکنون به این ادعای ترامپ واکنش رسمی نشان نداده‌اند، ولی معمولاً گفته می‌شود «دولت آمریکا همیشه بیان‌کننده نظرات اسرائیلی‌هاست» و به نظر نمی‌رسد با این شرایط ترامپ مخالفت کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->